MATERIALEN EN GEREEDSCHAPPEN VOOR DE DOE-HET-ZELVER

Kwaliteitswerk is alleen mogelijk met kwaliteitsvolle materialen en gereedschappen. Binnen ons enorm uitgebreid assortiment voor de doe-het-zelvers vindt u dan ook kwaliteitsmerken. Daarbij streven we steeds naar een optimale prijs/kwaliteitsverhoudig.

Tot voor kort stond Mols Handy Home bekend als Mols Orga. In maart 2014 verandere de naam van de aankoopcentrale ‘Orga’ in ‘Handy Home’. Deze naamsverandering geeft ons de mogelijkheid om u nog meer te verwennen met extra voordelen, kortingen en promoties.
Neem alvast een kijkje op onze website of kom gerust langs in onze winkel. Daar helpen wij u graag persoonlijk verder.


DRIE GENERATIES VAKMANSCHAP

De afgelopen vijftig jaar groeide Mols in Lommel en omstreken uit tot een waar begrip. Het starte allemaal met Karel Mols als vakman en zijn echtgenote voor sanitair en verwarming. Onder de impuls van de dochter Suzy en echtgenoot Ferdy kwam er een doe-het-zelf zaak bij. Deze bijzondere combinatie maakt Mols HandyHome tot op vandaag vrijwel uniek. Inmiddels werkt ook al jaren de derde generatie in het familiebedrijf.

De enorme technische kennis vormt onze belangrijkste troef. Een doe-het-zelver is met elke technische uitdaging welkom. Wij adviseren en begeleiden hem gericht naar de juiste materialen en gereedschappen.

Onze eigen plaatsing- en serviceteams voor verwarming en sanitair beschikken over een diepgaande expertise in traditionele verwarmingstechnieken. Daarnaast zijn we volledig mee met de nieuwste mogelijkheden van alternatieve energie.