Onderhoud ketel

Loodgieter Dirk onderhoudt al jaren cv-ketels naar alle tevredenheid van onze klanten. Bij ons weet u in ieder geval zeker dat u met een ervaren specialist te maken heeft. Of het nu gaat om een simpele vervanging van een onderdeel of dat u een geheel nieuwe cv-ketel nodig heeft, wij regelen het voor u.

Wilt u (periodieke) onderhoud laten uitvoeren aan uw cv-ketel? Of heeft u vragen met betrekking tothet onderhouden van uw cv-ketel? Aarzel daarom niet en neem snel contact met ons op.

Badkamerrenovatie

Is jouw badkamer aan renovatie toe? Wens je graag een ruime inloopdouche? 
Twijfel je of jouw 
droombadkamer te realiseren is? Mols nv is  de aangewezen partner voor de renovatie van jouw badkamer ! Een kleine badkamerrenovatie? Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een  prachtig resultaat  neerzetten.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen. De temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling is erg aangenaam. Het is ook een onzichtbaar én een zuinige manier om te verwarmen.

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Een groot voordeel van vloerverwarming is de lage energiekost. Zo is het mogelijk om een aangename kamertemperatuur in stand te houden zonder hoge stookkosten.

Het systeem werkt op een lage watertemperatuur van zo’n 35°C. Verwarmen op een lage watertemperatuur vergt dan ook veel minder energie dan radiatoren of convectoren die een hogere watertemperatuur vereisen.

Stralingsbuizen

Net als de zon die de aarde verwarmt zonder de atmosfeer op te warmen, zendt de stralingsbuis infraroodstraling uit die oppervlakken en lichamen verwarmt zonder de omgevingslucht op te warmen waardoor energie wordt bespaard.

Het principe van de gasgestookte dokerstraler of infrarood stralingsbuis bestaat uit het verwarmen van een speciale stalen buis door middel van de warmte productie afkomstig van een premix gasbrander. Hierdoor zendt de buis infraroodstraling uit. een gepolijste roestvrije stalen reflector richt de straling naar beneden en bijgevolg naar de te verwarmen zone.

Waterafvoer

Voor het plaatsen van waterafvoer zit u bij Mols nv bij het juiste adres. Wij bieden een zeer breed assortiment aan voor allerlei verschillende leidingswerken. Denk maar aan het vernieuwen van een bestaande afvoer tot zelfs het plaatsen van afvoeren voor een volledige nieuwbouw.

Luchtverhitters op gas

Met een luchtverhitter of aerotherm die werkt op aardgas of propaangas bieden we een geavanceerd decentraal verwarmingssysteem. De warme lucht geproduceerd  door de luchtverhitter wordt door heel het gebouw geblazen. 

De heteluchtgeneratoren die aan het plafond gehangen kunnen worden zorgen voor een horizontale of verticale luchtstroom. Hiermee zijn ze een uitstekende oplossing voor de verwarming, het vorstvrijhouden en de zomerventilatie van uw industriële gebouwen.

Ketel plaatsen

Bij de  vervanging van oude stookolie- of gasketels  raden we in de meeste gevallen een gascondensatieketel van Vaillant aan. Deze uiterst betrouwbare ketels bereiken met een minimaal verbruik de gewenste hoge temperaturen voor het voeden van je radiatoren en het opwarmen van je sanitair warm water.

Waterluchtverhitters

Een luchtverhitter op water is de ideale oplossing en bijgevolg sterk aanbevolen voor de verwarming van gebouwen die beschikken over een centrale verwarmingsketel, een warmtepomp of een warmwaterterugwinningsbron. De water aerotherm kan eenvoudig aangesloten worden op een bestaand warmwatercircuit om uw ruimtes te verwarmen of op een koudwatersysteem om ze te koelen. De luchtverhitter op water zorgt voor een constante en homogene omgevingstemperatuur in uw gebouwen. Het onderhoud van deze verhitter is bijzonder gering.


Indien u meer informatie wenst van bovenstaande diensten, laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

Splits e-mailadressen met een komma.