CONVECTOR SAFE T CONVECT 2200W

84,95

Verwachtte verzenddatum: 30/09/2020
  • Gratis levering vanaf 75 EUR
  • Meer dan 100.000 artikelen direct leverbaar
  • De beste prijzen voor kwaliteitsproducten
Artikelnummer: 71509 Categorie:

Beschrijving

convectorkachel | ruimtes tot 22m² | 3 warmtestanden

De Eurom Safe-t-Convect Heater is een convectorkachel die beschikt over een ingebouwde thermostaat en een maximaal vermogen van 2200 Watt. De ruimte wordt zo snel voorzien van een aangename temperatuur. De kachel is staand te plaatsen en heeft omvalbeveiliging om schade te voorkomen.

Met de Eurom Safe-t-Convect wordt de ruimte snel opgewarmd en voorzien van de gewenste temperatuur. Met behulp van de ingebouwde thermostaat zorgt de kachel er vervolgens voor dat de temperatuur altijd op peil blijft. De kachel heeft drie vermogensstanden, namelijk 900 Watt (laag), 1300W (middelmatig) en 2200 Watt (hoog), zodat je kunt bepalen hoe snel de warmte verspreid wordt.

Op een helder LCD-display zijn de temperatuur en instellingen af te lezen.

De Eurom Safe-t-Convect 2200 beschikt over 2 pootjes waardoor je veel plaatsingsmogelijkheden hebt.

Voor extra gebruiksgemak zit er een ingebouwde timer op de Safe-t-Convect 2200 zodat je zelf kunt instellen hoe lang het apparaat actief dient te zijn (0 tot 24 uur). Na het verstrijken van de ingestelde tijd schakelt de kachel vanzelf uit.

Wanneer de convectorkachel onvoldoende warmte kan afgeven of wanneer er te weinig frisse lucht wordt aangezogen, kan hij oververhit raken. Dek de kachel dus nooit af en zorg voor een periodieke reiniging. Mocht de heater onverhoopt toch te heet worden van binnen, dan schakelt de oververhittingsbeveiliging de kachel automatisch uit.

Extra informatie

bijverwarming

Convectorkachel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.